Toimitusehdot

Yleistä

Pelivaari on Pop Art Funnies Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Pop Art Funnies Finland Oy (2537297-8, Hirsikatu 6 B, 26100 RAUMA, P. 041 433 9982. Pop Art Funnies Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna. Voit maksaa ostokset suomalaisten pankkien verkkomaksuilla. Käytössä on myös Paypal.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavaksi postipaketin (5,90€), kirjeen (2,40€) tai noudon myymälästä (0€). 


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-2 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Halutessasi palauttaa tuotteen, olethan ENSIN yhteydessä asiakaspalveluumme, kiitos!

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Pelivaari, Hakunintie 10, 26100 RAUMA. 

pelidivaari@gmail.com 

P. 041 433 9982