Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon (Switch)
Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon (Switch)

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon (Switch)

Tuotetta rajoitettu erä.
59,90 €
Sisältää alv. 24 %

UUSI

Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

OLIPA KERRAN NUORI NOITA NIMELTÄ CEREZA…

Kauan ennen kuin tätä pimeiden taiteiden harjoittelijaa alettiin kutsua Bayonettaksi, hän teki kohtalokkaan matkan kiellettyyn Avalon Forestiin. Hänen mukanaan oli Cheshire, hänen ensimmäinen demoninsa, jolla oli Cerezan pehmolelu. Pelaa sekä Cerezana että Cheshirenä ja tutki petollista metsää löytääksesi voiman, jolla voi pelastaa Cerezan äidin.

OHJAA SEKÄ CHESHIREÄ ETTÄ CEREZAA RATKAISTAKSESI PULMIA JA TORJUAKSESI PAHOJA HENKIÄ

Missä tahansa hyvässä tarinassa on opetus tiimityöstä, eikö? Tässä tarinassa Cereza ja Cheshire koordinoivat ponnistelujaan taistellakseen keijuja vastaan ja ratkaistakseen pulmia. Käytä vasenta Joy-Con -ohjainta liikuttaaksesi Cerezaa ja sitoaksesi vihollisia hänen taikuudellaan. Oikealla Joy-Con -ohjaimella voit liikuttaa Cheshirea kukistaaksesi vihollisia.

KÄÄNNÄ CEREZAN TARINAN SIVUJA TUTKIESSASI LUMOAVAA, SATUKIRJOJEN INSPIROIMAA AVALON FORESTIA

Avalon Forest on yhtä kaunis kuin petollinen. Jokainen uusi alue näyttää huolella käsin maalatulta. Täysin kerrotut tarinakohtaukset kerrotaan satukirjan eloisasti kuvitetuilla sivuilla. Muista pysähtyä ja haistaa ruusuja tässä hassussa maailmassa, mutta älä viivyttele liian kauan – metsälle maistuu kadonneet noidat.
Arvostelut 0 arvostelua