USEIN KYSYTTYÄ


K: Mitä kaikkea voin löytää Pelivaarista?

V: Lähes kaikkea tietokone -ja videopeleihin liittyvää materiaalia. Pääpaino valikoimassa on käytetyillä vanhempien konsoleiden peleillä ja tarvikkeilla mutta myös uudempien konsoleiden pelejä voi silloin tällöin eksyä valikoimaan.

K: Onko käytetyillä tuotteilla toimivuustakuu?

V: On. Ostamme pääasiassa vain hyväkuntoisia tuotteita ja tarkastamme toimivuuden. Jos kuitenkin jostakin syystä et ole tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, sinulla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.

K: Olen pelikeräilijä ja minulle on tärkeää tietää tarkalleen mitä versiota pelistä olen ostamassa sekä mitä myytävä tuote sisältää. En löytänyt näitä tietoja tuotekuvauksistanne!

V: Valitettavasti osa tuotekuvauksista on vielä puutteellisia. Päivitämme tietoja jatkuvasti. Yleensä käytetyssä pelissä on mukana kaikki mitä siinä on alunperin ollut, siis peli, kotelo ja ohjekirja. Tuotteen lisätiedoissa pitäisi olla maininta jos jokin näistä puuttuu.

K:  Onko verkkokaupassa ja myymälässä sama tuotevalikoima?

V: Pääosin. Koska myymälään tulee uutta tavaraa lähes päivittäin, emme ehdi aina lisäämään kaikkia saapuneita heti verkkokauppaan. Poikkeathan siis myös myymälässä tarkistamassa viimeisimmät saapuneet tuotteet! :)